Screenshot/YouTube

Raspad u Srbiji: Kapetan udario po Piksiju nakon ispadanja Srbije, pa emotivno ‘izvukao’ Modrića

Autor: P.V.

Srbija je očekivano ispala s Eura. Njihovu skupinu osvojila je Engleska, a dalje prolaze Danska i Slovenije, dok se Srbija s još jednog natjecanja vraća kući bez da je prošla grupnu fazu natjecanja…

Opet je javnost očekivala čudesa, no pokazuje se da to nije reprezentacija za velike stvari. Bilo je jako emotivnmo, pa je tako kapetan Srbije Dušan Tadić teško prihvatio eliminaciju svoje reprezentacije s Eura.

Ali i tretman koji je imao kod izbornika Dragana Piksija Stojkovića. Protiv Engleske je odigrao tek 29 minuta, protiv Slovenije je izvađen iz igre u 82., a u utakmici odluke nastupio je u drugom poluvremenu.

Foto: GuliverImage/Eibner-Pressefoto/Sascha Walther

Pobunio se protiv izbornika

“Protiv Engleske nisam krenuo od početka. Bilo mi je krivo, ali ja sam nebitan. Na poluvremenu se kaže ulazite ti i Ilić, dajem puni gas i onda taman kad sam trebao ući, kaže mi da ulazi samo Ilić, a ja neka odmorim. Ne znam, prirodno je da ćeš se osjetiti povrijeđenim.

Nisam nikoga htio uvrijediti, ja to mislim i mislim da to nije loše. Možda to nekome zvuči arogantno, ali sam samo htio preuzeti odgovornost na sebe i nekome dati primjer. Nije mi bio cilj ništa drugima govoriti. Drugi su tu da pričaju”, rekao je još jednom što ga je zasmetalo nakon prve utakmice.

Inače, Srbija je utakmica završila s dva boda, nakon 0:1 protiv Engleske, 1:1 sa Slovenijom i 0:0 protiv Danske: “Kako je ovo teško. Samo sekundu, oprostite mi. Pa dobro, eto, hajde. Mislim da sam zaslužio bolji tretman da bih mogao više pružiti ekipi zato što sam ja timski igrač i želim pomoći timu.”, rekao je i nastavlja:

Ponižavajući potez prema Hrvatskoj: Činio je to baš bez srama, jasno je gdje misli da spadamo




‘Gledam Modrića’

“Nisam ja bitan u ovoj priči, bitno je što donosiš na terenu”, istaknuo je, a onda za opis svoje situacije iskoristio primjer Luke Modrića: “Da sam igrao više, mislim da bih mogao više pružiti. Odluka je takva. Gledam u Hrvatskoj Modrića, tri godine je stariji od mene i uglavnom je svaku utakmicu na terenu, nebitno kakva je situacija. Tu sam, igrat ću koliko trebam igrati i koliko mi se kaže”, zaključio je.

Srbija je završila još jedno natjecanje bez prolaska u drugi krug, nacija je u skupini s Danskom, Slovenijom očekivala puno više, nije se dogodilo, a maštanja o velikoj reprezentaciji krenut će s kvalifikacijama za SP u SAD-u, Kanadi i Meksiku…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.