Foto:Instagramscreenshot

Preljubnički skandal uništio snove Srbije: Rješavao je žene prijatelja, i Vučić se hvatao za glavu

Autor: GIŠ

Hrvatska nogometna reprezentacija pamtit će zauvijek prošlo Svjetsko prvenstvo u Katru, na kojem su izabranici Zlatka Dalića osvojili broncu i tako nastavili niz medalja na svjetskoj smotri započet još davne 1998. godine u Francuskoj. I dok su naši Vatreni grabili prema finalu, na kojem su nas putu zaustavili Argentinci, naši istočni susjedi više su se bavili odnosima drugačije vrste u reprezentaciji.

Srbija je krenula prema Katru s velikim očekivanjima, momčad im je vrvila zvijezdama, od Mitrovića, Tadića, Vlahovića, Jovića i ostalih, a Dragan Stojković imao je pune ruke posla kako ukomponirati ne odveć impresivnu Srbiju u kvalifikacijama. I dok su igrači Srbije pjevali ‘dajte Brazil da se igramo’, sama utakmica nije dobro završila za naše istočne susjede, koji su upisali ipak očekivani poraz.

Nakon još jednog razočaranja, remija protiv Kameruna u kampu srpske reprezentacije navodno je došlo do tuče, a razlog je preljub ili možda preljubi između suigrača i njihovih djevojaka ili supruga.  U centru skandala, koji je danima puni portale u Srbiji, ali i regiji, bili su napadač Juventusa Dušan Vlahović, bivša manekenka Ana Rajković, supruga golmana reprezentacije Predraga Rajkovića te Nemanja Gudelji i još jedna manekenka Sofija Milošević, koja je ujedno tada bila zaručnica Luke Jovića.

Foto:titterscreenshot

Puknuo trač

Cijela priča je krenula kada Vlahović nije ušao u utakmicu protiv Kameruna, iako je riječ o jednoj o najvećoj zvijezdi reprezentacije. Izbornik Dragan Piksi Stojković nakon utakmice je rekao da napadač ima poteškoće s ozljedom. ‘Vlahović ni danas nije bio sto posto spreman’, priopćio je Stojković tada, no vrlo ubrzo Vlahović je Instagramu objavio fotografiju s treninga uz opis: ‘Uvijek spreman’.

Nakon utakmice s Kamerunom srpski reprezentativac Marko Grujić dao je izjavu za novinare oko Vlahovićeve ozljede, a cijela ta situacija počela je nagrizati autoritet Dragana  Stojkovića. “Ne znam ima li teškoće s ozljedom ili je nešto drugo u pitanju… Nije pitanje za mene”, izjavio je tada srpski reprezentativac, što su mnogi opet povezali s preljubničkom aferom.

Sve je to potaknulo korisnike društvenih mreža u Srbiji da pomisle kako je zaista sve ono o čemu se priča istina i da je stanje reprezentacije u raspadu zbog ljubavnih skandala koji su sada isplivali na površinu, a srpski mediji danima su pisali o općem kaosu u reprezenatciji i o tome kako je Piksi pogubio sve konce, da bi na kraju dozvolio suprugama reprezentativaca da dođu u Katar u kamp reprezentacije, no niti to im nije pomoglo.




Screenshot: Twitter

Sve negirali

Dušan Tadić sve je tračeve ipak opovrgnuo na press konferenciji i rekao je kako sikad nije bila bolja atmosfera nije bila između igrača i dodao: “Stvorilo se zajedništvo, to je to. Samo trebamo ostati takvi do kraja”, ali na kraju je Srbija izgubila i od Švicarske i sa samo jednim osvojenim bodom oprostila se od svjetske nogometne smotre.

Osoba koja je bila najviše na meti Ana Rajović otkrila je putem treće osobe, jedne srpske novinarke kako je zadnjih mjesec dana provela u bolnici sa sinom i da vodi ozbiljnu bitku, a onda je i na društvenim mrežama napisala: “Preživjeli smo i gore. Vjerujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale lude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, prevarili ste se. Čopor ga brani. Hvala vam”, napisala je Rajković.




Na kraju se nikad nije doznalo što se zapravo zbivalo između igrača u reprezentaciji i navodnih preljuba oko kojih svatko ima svoje mišljenje, ali teško je za vjerovati kako bi Dragan Stojković mogao ponovno dozvoliti slične neprilike i na nadolazećem Euru u Njemačkoj, na koje su Srbi krenuli puni samopouzdanja i elana, baš kao u Katar.

Partizan je ovog Hrvata stvorio: Neobičan detalj pokazuje koliko mu je ostao vjeran

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.