Photo: Instagram/Paige Spiranac

PRELIJEPOJ HRVATICI PRIJETILI SMRĆU! Zbog komentara na društvenim mrežama našla se na udaru obožavatelja

Autor: Gordan Šojat

Kako komentari na društvenim mrežama mogu postati kontraproduktivni na svojoj koži osjetila je golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac.

Paige je odlučila komentirati dresove bejzbolske momčadi San Diego Padresa na svom twitter profilu, na kojem je izrazila nezadovoljstvo izgledom istih, preciznije odabirom boja. Već par dana traju polemike na izjavu od Spiranec, a i trenutak kada je odabrala kritizirati momčad iz San Diega nije bila najbolje promišljena.

https://www.instagram.com/p/CAQtSO8H06Q/

Naime Paige je svoju objavu postala nakon poraza Padresa od LA Dodgersa a i bila je oštra što se tiče samih navijača kluba.




‘Dresovi Padresa su užasni i ne govorim to samo zbog toga što mi je jedan njihov navijač danas rekao da se ugušim na k**cu.’, napisala je Spiranac na tviteru.

Jedan pratitelj joj je odgovorio kako su sigurno među tri najbolja dresa u ligi, ali Spiranac kojoj se očito ne sviđa kombinacija smeđih boja ipak je nadodala: ‘Smeđe crte nisu baš najbolji izbor.’, prisnažila je Paige, da bi promijenila pjesmu.

https://twitter.com/RogueSportzRed/status/1314287204022325248




Poslije je postala fotografiju u spomenutom dresu s komentarom: ‘Izgleda da je važno tko nosi uniformu Padresa, nekako mi se sviđa..’, napisala je pomirljivo Page.

Ipak rasprava je krenula dalje kada je napala fanove Padresa da nisu dolazili na utakmice kada su Padresi gubili.

‘Niko nije dolazio na utakmice kada su bili grozni.’, napisala je Page što je izazvalo pravi erupciju negodovanja tako da su joj prijetili i smrću.

‘Doći ću u El Cajon i izrezati te’, jedan je od groznijih komentara.

‘Shvatila sam da su njihovi navijači strašni i neću više nikada propitkivati njihovu vjernost klubu. Oprostite’, ispričala se Paige nakon ipak ne promišljenih riječi, a u  podcastu je rekla: ‘Nakon mog komentara kako nikoga nije bilo na utakmicama dok nije bilo dobrih rezultata, svi ti navijači podigli su se i na kraju sam se zbog svega ispričala jer su mi stizale i prijetnje smrću.’, zaključila je Paige koja će sigurno malo promisliti kada će sljedeći put stavljati komentare na društvene mreže.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.