Foto: Tonci Plazibat / CROPIX/ Arhiva 2012.

Poznati su počeli stizati na Jadran: Pep Guradiola u Dubrovniku se fotografirao s navijačima

Autor: I.L.

Hrvatska obala i ovog će ljeta privući brojne poznate osobe, a jedna od njih već je stigla. Slavni španjolski trener koji trenutno vodi Manchester City, Pep Guardiola, stigao je na obalu Dubrovnika.

Dubrovački dnevnik piše da je na odmor u Grad stigao s obitelji, a potom su objavili i njegovu fotografiju iz Gruža. Podsjetimo, Guardiola je Dubrovnik posjetio i 2012. godine, kad je na Čilipe sletio privatnim avionom te krenuo u obilazak otoka.

Tada se posebno oduševio Lopudom i Šipanom. Guardiola je u braku s Cristinom Serrom. Vjenčali su se 2014. godine te su dobili troje djece – Mariju, Valentinu i Mariusa.

AP Photo/Jon Super/Guliver Image

Gdje dalje?

Daily Mail je u svibnju objavio da je Španjolac pod ugovorom s Manchester Cityjem do lipnja 2025. te kako Katalonac ne namjerava više boraviti na Etihadu iako mu šeici pripremaju ponudu koju će teško odbiti.

Mnogi ga vide ponovno u Barceloni, a on je nedavno komentirao tu opciju: “Jesu li vrata za vaš povratak u Barcelonu zatvorena?” upitali su ga novinari. “Da, vrata su zatvorena”, kratko i jasno je odgovorio.

Prije 16 godina započeo je svoj put u Barceloni od koje je stvorio jednu od najboljih momčadi svih vremena koja je 2009. uzela sva natjecanja u kojima se natjecala i tako postala prva momčad u povijesti kojoj je to uspjelo.

Livaja se zaletio zbog mlade djevojke, ljubavna avantura ostavila je i trag







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.