Screenshot

Pogledajte kako se bivši dinamovac osramotio: Primio je golčinu koja obilazi planet

Autor: P.V.

Jedan gol, u kojem je akter i kanadski Hrvat, dijeli se društvenim mrežama kao opomena kakve sve opasnosti vrebaju pa i kad ih se najmanje očekuje. Sigurno će ovaj gol ući u udžbenike…

Naime, nesretni golman zove se Luka Gavran, a riječ je o kanadskom Hrvatu iz Hamiltona. U utakmici protiv Atlante i njegovog Toronta nije se proslavio, na kraju je njegova momčad poražena 2:1, a upravo ovaj gol itekako će zapamtiti.

Protivnički igrač, kojeg nije primijetio, došuljao mu se iza leđa, uredno je pričekao da golman spusti loptu i onda ga je – šokirao. Oteo mu je loptu, pobjegao je nesretnom vrataru i zabio gol.

Nevjerojatan gol

Inače, Luka Gavran proveo je kao dječak u “razvojnom sustavu” Dinama. Otišao je potom igrati na Fakultet (St. John’s Red Storm), a potom je zaigrao u MLS-u. Natupa za Toronto od 2022. gdine.




Sigurno jedan od golova koji će se vrtjeti još neko vrijeme, sigurno ovom 24-godišnjaku može utjecati na samopouzdanje i daljnju karijeru, trebao je biti oprezniji, puno oprezniji…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.