Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pogledajte kako je srpski komentator prenosio gol Modrića, a kako je reagirao kad su Talijani zabili

Autor: P.V.

Kao što već svi znamo, hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala.

Isto tako, u drugom susretu trećeg kola ove skupine Španjolska je pobijedila Albaniju 1-0. Španjolska je prva u skupini, a Italija druga, čime je osigurala ogled osmine finala protiv Švicarske, u subotu od 18 sati. Hrvatska je treća s dva boda i mora čekati rasplet po skupinama do kraja, ali u ovom trenutku su šanse da se nađe među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije vrlo male.

Krajnji neprofesionalizam tradicionalno nam dolazi s istoka. Naime, sportski komentator srpskog režimskog RTS-a potpuno je oprečno doživio pogotke vatrenih i Talijana, to se moglo jasno razaznati tijekom prijenosa naše utakmice. Njegov pristup baš i nije bio profesionalan, ali na takve reakcije smo već mogli naviknuti kada su u pitanju naši istočni susjedi.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Užas od neprofesionalizma

“Brani Donnarumma, brani Gianluigi Donnarrumma, najbolji golman na svijetu. Po izrazu lica Luke Modrića vidjelo se da ne vjeruje sam sebi – vikao je ushićeni srpski komentator, koji je nakon brzog gola Modrića bio puno tiši…”

“Modrić je tamo, vodi 1:0 Hrvatska”, rekao je srpski komentator, a onda je na kraju utakmice došao na svoje:

“Kakav pogodak Italije u posljednjim sekundama. Hrvati pred eliminacijom, Italija pred drugim mjestom”, izjavio je nakon drame u 98. minuti i šokantnog zgoditka azzurra nakon kojeg su nam vjerojatno potonule sve nade u prolazak u osminu finala europskog prvenstva u Njemačkoj.

Kako je srpski komentator doživio pogodak Modrića pogledajte OVDJE, a kako Italije pogledajte OVDJE.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.