Screenshot/ Instagram Zona Dinamo

Pogledajte kako je Dinamov veznjak oduševio mlade navijače: ‘Dinamo se vraća svojim kvartovima’

Autor: I.L.

Dinamo se vratio jači no ikada. U jednom trenutku prvak Hrvatske je bio otpisan od strane svih, a sada je dojam da su u takvom naletu da ih ništa ne može zaustaviti. Trenutak istine bit će slijedeći tjedan kada ih čeka jednako dobra Rijeka.

Do tada modri moraju preskočiti zvanu Varaždin. Dvoboj se igra u subotu upravo u Varaždinu, a Dinamo je veliki favorit, ali bio je mnogo puta ove sezone pa su kiksali s toga su navijači na oprezu.

Baš su navijači ove sezone posebna priča oko Dinama. Dolaskom Velimira Zajeca, ali i odlaskom svih ljudi bliskih Zdravku Mamiću Zagreb ponovno punim plućima diše dinamovštinu, a primjer toga mogli smo vidjeti danas na zagrebačkoj Trešnjevci.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zona Dinamo (@zona.dinamo)




Oduševio mladiće

Baš je tamo do trgovine krenuo jedan od najboljih i najugodnijih iznenađenja Dinama ove sezone, Petar Sučić. Mladi reprezentativac Hrvatske na putu do trgovine zaustavljen je od dječaka koji su igrali nogomet u ulici.

Mladi Dinamovi navijači su ga prepoznali i pitali ga hoće li zaigrati s njim, a mladi Sučić to nije mogao odbiti. Na gol je postavio svog prijatelja, a on je klincima pokazao nekoliko  trikova i stvorio im uspomenu za cijeli život.




Video je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama, a i komentari su samo pozitivni. “Dinamo se vraća svojim kvartovima” jedan je od komentara koji najbolje opisuje sve ono što se događa u Zagrebu.

Dinamu se vraćaju trojica važnih igrača pred neugodno gostovanje

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.