Facebook

Pogledajte kako je Beograđanin nakrcao auto ‘kockicama’, a reakcije su brutalne

Autor: P.V.

Utakmica Albanije i Hrvatske već je “daleka povijest”, no sigurno će se o njoj još danima razgovarati. Hrvatska je bila veliki favorit, na kraju je ispalo 2:2, moglo je bolje i gore, uostalom sve će se zaboraviti ako Vatreni odu u drugi krug…

Tamo zadatak neće biti niti malo lak, jer trebat će pobijediti Italiju. No, ostanimo još malo na “Albancima”, jer upravo uoči te utakmice pojavila se zanimljiva objava na Facebooku.

Dakle, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode osvanula je fotografija automobila beogradskih tablica ukrašenog hrvatskom šahovnicom u znaku podrške Vatrenih.

Zapalio mreže

“Podrška”, napisali su na Facebooku i dakako “zapalili”, jer stiglo je više od tisuću lajkova, a pali su i brojni komentari koji su također jako zanimljivi:

“Normalan čovik”, “Ljudi, 2024. je godina, a ne 1990., ostavite prošlost tamo gdje je bila”, “Ako ne igra Srbija, naravno da ću navijati za Hrvatsku”…, samo su neki od komentara.

Srbija upravo danas (četvrtak) igra svoju utakmicu, protivnik im je još jedan naš susjed – Slovenija. Vidjet ćemo tko od reprezentacija bivše države najdalje otići, bit će uzbudljivo gledati i na cestama, očito…




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.