Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Perković otkrila kome je posvetila zlato, ali i jedan veliki problem: ‘Ovo je bilo najgore ikada’

Autor: I.L.

Sandra Perković odnosno po novom Elkasević u subotu navečer sedmi je put postala europska prvakinja u bacanju diska, sedmi put zaredom. Podvig koji nije nitko u povijesti atletike uspio. Čudesan niz krenuo je u Barceloni 2010.

Pobjednički je bio prvi hitac. Odmah je bacila za zlato i stvorila pritisak ostalima, a one su ipak dokazale da nisu na razini čudesne Hrvatice. Hitac od 67,04 metra bio je vrijedan zlata.

“Znači, ovo je najgori krug na svijetu, najgori na kojem sam ikad bacala. Napravili su glazuru koja je počela pucati već nakon muških kvalifikacija. Nakon toga su bile naše kvalifikacije, pa muško finale, i u subotu ujutro i kvalifikacije muškog kladiva. Dočekala nas je ogromna rupa nasred kruga i kad sam to vidjela, rekla sam sebi “nemoj odugovlačiti”. Znala sam da moram odmah baciti daleko i to sam i napravila” rekla je za Sportske novosti.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Elkasević (@discus70queen)




Novo prezime

Potom je dodala: “Davili su nas sa startom utrke na 100 metara, jednu su zaustavili, drugoj dali da baca, nikako da to završi. A onda sam ja kriknula i zeznula ih sve, pa su morali ispočetka, ha-ha. Ma bolje da su oni zakomplicirali s tim startovima, nego da sam ja nešto komplicirala.”

Komentirala je i novo prezime: “Nakon šest zlata koje je osvojila Perković, ovo je prvo koje je službeno osvojio Elkasević, ha-ha. Zato sam mu i poklonila startni broj iz finala, da mu ostane za uspomenu.”




Za kraj je rekla: “Planiram otići u Vatikan, već ranije sam tamo turistički sve obišla, ali sad idem zahvaliti Bogu što mi je pružio vjeru, volju i želju i što je bio sa mnom u najgorem razdoblju i izvukao me u nekim teškim trenucima. Dao mi je vjere da znam da mogu, da sam još uvijek tu i da se ne smijem predavati. Shvatila sam da sve ima svoje zašto, da ponekad kad nije dobro postoji razlog zašto je tako, kao što postoji razlog i kad je dobro.”

Modrića neki dan hvalio da je jedan od najvećih, a sad mu je Hrvatska iza Srbije

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.