Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

OVO BI RAZBJESNILO NAVIJAČE: Legendarni Vatreni na meti velikog rivala sadašnjeg kluba

Autor: I.K.

Vedran Ćorluka objavio je da krajem sezone napušta Lokomotiv iz Moskve, a po informacijama koje dolaze iz Rusije, za njegovo dovođenje zainteresiran je moskovski Dynamo koji bi rado vidio nekadašnjeg dugogodišnjeg hrvatskog reprezentativca u svojem dresu.

Nepuna dva mjeseca nakon proslave 35. rođendana, Ćorluka razmišlja o mogućnostima koje mu se otvaraju u nastavku karijere. Kako su donijele Sportske novosti, njegov zastupnik Stepan Levin kazao je da postoje zanimljive opcije u najjačem rangu ruskog klupskog nogometa, ali i u drugim zemljama.

Kako se piše u ruskim medijima, jedna od tih opcija je Dynamo. S obzirom na to da je riječ o velikom gradskom rivalu Lokomotiva, odabir takve opcije ne bi se svidio navijačima kluba iz kojeg Ćorluka odlazi, ali pitanje je hoće li bivši legendarni hrvatski reprezentativac razmišljati o tome dok donosi odluku.

Priča se i o Dinamu

Nakon objave da odlazi iz Lokomotiva, o Ćorluki se počelo pričati i kao o mogućoj ‘meti’ zagrebačkog Dinama. Hoće li u igri biti ta domaća opcija ili ipak slijedi odabir jake inozemne, doznat ćemo uskoro.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.