VIDEO: Strašna nesreća: Loptica ga pogodila u glavu brzinom od 160 km/h

Autor: I.K.

Bacača Redsa Aroldisa Chapmana pogodila je loptica odmah nakon bacanja i slomila mu nos i smrskala dio kosti iznad lijevog oka.

Strašna ozljeda dogodila se u prijateljskoj bejzbol utakmici između Cincinnati Redsa i Kanzas Citya. Bacača Redsa Aroldisa Chapmana pogodila je loptica odmah nakon bacanja i slomila mu nos i smrskala dio kosti iznad lijevog oka.

Izmjerena je i brzina kojom ga je teška (145 grama) bejzbol loptica pogodila, čak 160 km/h. Odmah su se javili i zagovornici uvođenja zaštitnih kapa za bacače, jer ovo nije prvi slučaj takvog stradavanja. Zasad je taj prijedlog u fazi testiranja i razmatranja, no stručnjaci ističu da kape koje se trenutno testiraju ne bi spriječile ozljedu Champana u ovako jakom i direktnom udarcu.

 

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.