VIDEO OBIŠAO SVIJET: Dječak ulovom spasio brata, otac ispao kukavica!

Autor: I.Knežević

Otac Daniel nije se sjetio zaštititi sina, već sebe rukom, dok je Jeremiah s rukavicom ulovio lopticu i spriječio potencijalno opasnu ozljedu svog brata.

Desetogodišnji Jeremiah Sprague privukao je veliku pažnju medija u SAD-u nakon što je na utakmici svog bejzbol kluba Tampa Bay Raysa uhvatio lopticu na tribinama. Naime, loptica je pri brzini od gotovo 200 km/h jurila prema glavi njegovom mlađeg brata. Otac Daniel nije se sjetio zaštititi sina, već sebe rukom, dok je Jeremiah s rukavicom ulovio lopticu i spriječio potencijalno opasnu ozljedu svog brata.

– Iznenađen sam što sam uopće ulovio lopticu jer je došla jako brzo. Ponosan sam na sebe, jer mi je ovo prvi put da sam ulovio “homerun” lopticu – kazao je desetogodišnjak.

Otac Daniel je kazao:

– Pogledao sam ga i pokazivao mu u stilu ‘uhvatio si loptu!’. Cijeli život idem na utakmice i nikad nisam uhvatio ‘homerun’ lopticu, a bio sam na puno utakmica – kazao je otac nakon utakmice, koji očito nije svjestan kakva je opasnost prijetila njegovom mlađem sinu. A to što nije nikad uhvatio lopticu, pa očito je zašto, kad je nikad nije ni pokušao uloviti, nego bježi od nje da ga ne pogodi, pritom zaboravljajući na obitelj. Bravo tata!

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.