screenshot/ Facebook

Otac Lane Pudar brzo odgovorio kćeri: ‘Dao sam sve da bi bila tu gdje je, savjest mi je čista’

Autor: Ivan Lukač

Ranije tokom dana objavili smo vijest o sukobu između najbolje BiH sportašice, Lane Pudar i njenog oca Velibora. Cijela priča pomalo je iznenadila BiH javnost.

Odluka za koju državu ću nastupiti nikada nije bila upitna i uvijek je bila isključivo MOJA, ni njegova niti bilo čija. Ograđujem se od svih dosadašnjih i mogućih budućih javnih istupa Velibora Pudara, koji uzimaju u kontekst mene, moju sportsku karijeru i privatni život mene i moje obitelji. Moj otac i ja nemamo nikakav kontakt skoro dvije godine i sve njegove izjave nemaju apsolutno nikakve veze sa mnom” napisala je Pudar.

Potom je dodala: “No, zbog velikog interesa javnosti, a prije svega zbog sebe i svega što me čeka, osjetio sam potrebu da se na ovaj način javno oglasim, kako bih pojasnio i stavio točku na sve navedeno. Ovo je zadnji put da se javno oglašavam i govorim na ovu temu i molim vas da to poštujete. Hvala na razumijevanju i ogromnoj podršci koju imam i osjećam od svih dobronamjernih ljudi u našoj domovini i inozemstvu.”

Foto: Antonio Balic/CROPIX

Rastava s majkom

Otac Velibor sada se oglasio: “Moram odgovoriti na objavu svoje kćeri Lane Pudar. Prvo, u postu o Vanji Udovičiću na fb-u nisam nigdje napisao da je netko drugi odlučivao za koga će Lana plivati, osim nje same, kao ni mnogo puta kasnije, kada su je mnoge zemlje pozivale da pliva ispod njihove zastave. Od malih nogu odlučila je da će plivati ​​samo za zemlju svog rođenja, zemlju svog porijekla i zemlju koju voli, za Bosnu i Hercegovinu. Ne znam tko je razumio moj post koji je bio vrlo jasan.

Drugo, što se tiče kontakta između Lane i mene, istina je da se nismo vidjeli skoro dvije godine. Razlog je razvod između njene majke i mene. Problemi u braku nastali su 2011. godine, ali ja sam ostao sa svojom obitelji kako bih djeci omogućio sve uvjete da nesmetano odrastaju. Sin Nemanja da završi fakultet, a Lana da se bavi plivanjem. Radio sam 10 godina u Saudijskoj Arabiji i moja majka je odgajala djecu. Probleme koje smo Lanina majka i ja trebali rješavati, “u četiri oka”, nikada nismo riješili jer je njena majka uvijek, kada se priča o toj priči, tražila zaštitu kod maloljetne djece i naravno da su oni bili više posvećeni njoj nego meni. 

Toliko im je pričala, kako bi se zaštitila, tako i protiv mene, da je danas rezultat svega da naša djeca ne kontaktiraju nikoga od moje rodbine i prijatelja, pa ni mene. I znam da sam dao sve, pa i dušu da oni danas budu to što jesu, da mi je savjest čista i da svuda po svijetu hodam uzdignute glave i gledam ljude u oči.

Screenshot/YouTube

Sad ne znam mogu li pojedinci tako izgledati i hodati. Bez obzira na sve, uvijek sam tu za svoju djecu i znam, a znaju i pojedinci, koliko sam dobrih stvari za njih učinila u ove dvije godine. Iako su odrasli, nadam se da će jednog dana „odrasti“ i početi misliti svojom glavom. Ne želim se više svađati niti pričati o tim stvarima jer znam tko sam, što sam i kakav sam. Hvala novinarima koji će prenijeti i ovu objavu kao što su do sada prenijeli sve što bih ja objavio jer je ova obavijest za JAVNOST” zaključio je.




Rakitić bi se zbog Hajduka morao odreći nestvarne svote, a evo zašto zapinje prodaja najvećeg bisera




Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.