Nije pazila: Došla gledati bejzbol pa završila u bolnici (VIDEO)

Autor: I.Knežević

S obzirom da se loptice u bejzbolu bacaju brzinom 140 do 150 kilometara na sat nije ni čudo da je ova navijačicu srušila na pod.

Jedna navijačica dugo će pamtiti dvoboj svoje bejzbol momčadi Pittsburgh Piratesa protiv Chicago Cubsa. Naime, ne gleajući zbivanja na terenu, navijačica je okrenula leđa, a dogodilo se najgore. Nakon što je bacač uputio lopticu, udarač Cubsa samo je okrznuo lopticu koja je pogodila navijačicu u glavu.

S obzirom da se loptice u bejzbolu bacaju brzinom 140 do 150 kilometara na sat nije ni čudo da je ova navijačicu srušila na pod. Utakmica je nakon nesreće prekinuta na 23 minuta, a navijačica je u svjesnom stanju prebačena u bolnicu na snimanje glave te prema prvim informacijama nema ozbiljnijih ozljeda.

https://www.youtube.com/watch?v=a0ZhNCv-7q8

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.