Gulliver Image

Misteriozna smrt superzvijezde (35), pronašli ga na imanju bez znakova života

Autor: GIŠ

Svijet sporta potresla je vijest kako je na imanju u vlasništvu njegove bake, pronađena mrtva superzvijezda američkog nogometa Vontae Davis, u dobi od 35 godina.

Kako se doznaje iz policije, Davis je pronađen na imanju njegove bake u Miamiju, a za sad ništa ne upućuje na nasilnu smrt, dok će se uzrok smrti znati kada se napravi obdukcija.

Bivši NFL branič bio je prvi izbor u draftu 2009. godine, a preminuo je u dobi od 35 godina u ponedjeljak ujutro u kući u Southwest Ranchesu, predgrađu Miamija.




Velika karijera

“Možemo potvrditi da je preminula osoba Vontae Davis u dobi od 35 godina. Prvi informacije govore da nije riječ o nasilnoj smrti”, izvijestila je policija.

Davis je imao sjajnu sveučilišnu karijeru na Illinoisu prije nego što je izabran u prvoj rundi drafta 2009. godine od Miami Dolphinsa. 2012. godine otišao je u Indianapolis Coltse gdje je proveo svoje najbolje godine u NFL-u, te je bio izabran u Pro Bowl 2014. i 2015. godine.




Uzadnjoj sezoni u Buffalo Billsima 2018. godine, najavio svoje umirovljenje u poluvremenu utakmice protiv Los Angeles Chargersa i tada je rekao:

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

“Većina ljudi misli da sam lud zbog toga što sam učinio. No, tada sam bio sasvim u redu, a i danas sam takav”, izjavo je prije pet godina Davis.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.