Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Zlatna Sandra je ljuta olimpijka: ‘Godinama treniraš i odričeš se, a onda završiš u kamenom dobu’

Autor: I.K.

Uskoro počinju Olimpijske igre u Parizu, a dijeleći nekoliko detalja iz tekstova i informacija o smještaju koji čeka olimpijke i olimpijce, svoj glas podignula je Sandra Elkasević, djevojački Perković, dvostruka hrvatska zlatna atletska olimpijka u bacanju diska. Požalila se zbog uvjeta i istaknula nekoliko stvari koje su još najviše upale u oko.

“Kreveti i stolci od kartona, sobe bez adekvatnog sustava rashlađivanja?! Da li je to san svakog sportaša?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednog dana postati olimpijac, kako s ponosom braniti boje Lijepe naše, sve to ostvariš i onda završiš u kamenom dobu?”, napisala je u pričama na svojem profilu na Instagramu.

“Kratak upit za organizatore, da li je potrebno ponijeti i alat za lov? Kako bismo imali pravo na objed?”, dodala je Sandra, spominjući i da su neke reprezentacije nedostatku klimatizacije u smještaju doskočile planom za dovođenje svojih klima uređaja u Pariz.

Foto: Nera Simic/CROPIX

Očekuje rješenje

Dvostruka hrvatska zlatna olimpijka nada se da će i Hrvatski olimpijski odbor pronaći rješenje za ovaj problem s obzirom na to da se očekuje da će temperature na otvorenom u Parizu dosezati više od 32 stupnja. Zašto nema klima uređaja u prostorijama? Organizatori su navodno taj potez povukli kako bi se smanjio negativni utjecaj Olimpijskih igara na okoliš, prenijeli su neki medijski izvještaji.

Za Sandru, izazovi u bacanju diska dolaze na red u ranoj fazi atletskih natjecanja na dolazećim Olimpijskim igrama. Kvalifikacije su na rasporedu za manje od mjesec dana, 2. kolovoza, a finale je zakazano za točno mjesec dana, 4. kolovoza.

Preminula legenda hrvatskog istoka, bio je veliki prvoligaški nogometaš




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.