FOTO: Pixabay

Iznenada preminuo poznati sportaš (52): ‘Naše misli su s njegovom obitelji’

Autor: GIŠ

Tužne vijesti za svijet sporta dolaze nam iz hokeja, kada se saznalo kako nas je iznenada napustio poznati ruski hokejaš i legenda Toronto Malple Leafsa Sergej Berezin u 52. godini života. Prerana smrt poznatog NHL igrača ostavila je svijet sporta u šoku, a uzrok smrti još nije objavljen.

Berezin je ostavio značajan trag u NHL-u, a njegova najbolja sezona bila je ona 1998./99., kada je postigao čak 37 golova i dodao još 59 poena. Jedan od njegovih najupečatljivijih trenutaka bio je pogodak postignut u prvom kolu protiv Philadelphije te sezone, koji se i danas pamti među navijačima Toronta.

Udruga NHL Alumni potvrdila je tužnu vijest o smrti Berezina na društvenim mrežama, a ljubitelji hokeja opraštaju se od njega biranim riječima, naročito navijači Toronto Maple Leafsa.




Izraz sućuti

“Udruga NHL Alumni slomljena je saznanjem o iznenadnoj smrti Sergeja Berezina u dobi od 52 godine. Sergej je izabran u 10. rundi drafta 1994. godine
od strane Toronto Maple Leafsa, među kojima je proveo pet sezona.

Berezin je u karijeri igrao za Arizona Coyotes, Canadiens MTL, NHL Blackhawks i Washington Capitalse, a ukupno je odigrao 502 utakmice regularne sezone NHL-a, postigavši ​​ukupno 286 poena.




U mirovini je volio trenirati mlade hokejaše, igrati tenis i što je najvažnije provoditi vrijeme s obitelji. Šaljemo najdublju sućut Sergejevoj obitelji, prijateljima i bivšim suigračima u ovom iznimno teškom trenutku”, napisali su iz NHL Alumnija.

Gnjusan i sraman potez ovog Srbina prema Hrvatima: U Hrvatskoj se tako ne ponašamo

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.