Baka ostala u šoku: Čuvala bejzbol sličice vrijedne milijun dolara (VIDEO)

Autor: I.Knežević

Prije profesionalne procjene na TV-u Amerikanki je jedan ponuđač nudio 5 tisuća dolara za kolekciju, no ona je odlučila zadržati kolekciju u obiteljskoj arhivi.

Pravu radost doživjela je jedna Amerikanka nakon što joj je procjeniteljica uživo na televiziji priopćila da njezina kolekcija bejzbol sličica vrijedi milijun dolara! Žena je sličice naslijedila od praprabake koja je držala pansion u drugoj polovici 19. stoljeća. U pansionu su spavali igrači Boston Red Stockingsa te su praprabaki dali nekoliko sličica.

Prije profesionalne procjene na TV-u Amerikanki je jedan ponuđač nudio 5 tisuća dolara za kolekciju, no ona je odlučila zadržati kolekciju u obiteljskoj arhivi. No, sada kad je čula koliko stvarno vrijedi, pitanje je hoće li moći odoljeti tolikom novcu. 

Trenutak šoka pogledajte u videu na 2:17.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.