Foto: Vlado Kos/CROPIX

Osječkom poduzetniku prijeti velika kazna, obrušio se na suce zbog poraza

Autor: Ivor Krapac

Nakon završetka sezone u SuperSport HNL-u, proteklog vikenda je kraju došla i sezona u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi, u hrvatskoj drugoligaškoj konkurenciji, a ondje ostaje još jedan važan zaostatak kojim će se baviti disciplinski sudac Alan Klakočer. Čekat će ga odluka o sankcijama za Ivana Komaka, osječkog poduzetnika i čelnika kluba Zrinski Osječko, koji je bio u utrci sa Šibenikom za ulazak u prvoligaško društvo.

Momčad Zrinskog je u toj utrci na kraju bila druga, iza Šibenčana koji su se vratili u prvoligašku konkurenciju. Odluka je pala u posljednjem kolu u kojem je Šibenik u Osijeku slavio protiv Zrinskog, a nakon utakmice, Komak se obrušio na suce, kako je u zapisnik stavio Ivan Vukojević, delegat utakmice.

“Sve ćemo vas poskidati s liste, lopovi, j*** ćemo vas”, bile su Komakove riječi zabilježene u zapisniku, a zbog napada na sudačku ekipu, prijeti kazna koja može trajati u rasponu od jednog do šest mjeseci suspenzije. Ako ne bude suspenzije, izgledna je novčana kazna za prvog čovjeka kluba koji domaće utakmice igra u osječkom Gradskom vrtu.

Foto: Vlado Kos/CROPIX

Prozivao i predsjednika HNS-a

Predsjednik kluba nije mirno primio rezultat utakmice u kojoj je Zrinski Osječko s 2:0 izgubio od gostujućih Šibenčana, čime je Šibenik osvojio prvo mjesto i osigurao je odlazak u viši rang, dok momčad Zrinskog i iduće sezone čeka igranje u drugoligaškoj konkurenciji.

Ivan Komak prozivao je i vodstvo HNS-a, pričao je o predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću, uz riječi da u HNS-u želi napraviti reda. Nakon riječi upućene sudačkoj ekipi koju je u utakmici Zrinskog i Šibenika predvodio Fran Jović, slijedilo je unošenje onog što je Komak pričao u službeni zapisnik, a sada se čeka reakcija disciplinskog suca koji će se pozabaviti ovim slučajem.

Srbin iz Benkovca kroz suze slavio naslov u Hrvatskoj, srpski mediji u deliriju




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.