Instagram

Oglasila se ‘predsjednica’: Kolinda je iznenadila svojim potezom, neki spominju ‘izdaju’

Autor: K.I.

Nakon Berlina i Hamburga hrvatsko navijačko ludilo zahvatilo je i Leipzig gdje će se večeras s početkom u 21 sat odigrati utakmica 3. kola skupine B Europskog prvenstva između Hrvatske i Italije.

Ulog je ogroman, plasman u osminu finala Europskog prvenstva kojeg će Hrvatska osigurati pobijedi li ‘Azzurre’. Dakle, nakon Berlina i Hamburga, crveno-bijeli kvadratići preplavili su i središte Leipziga koji ima nešto više od 600.000 stanovnika.

Nakon skoro 100.000 hrvatskih navijača na ulicama Berlina, oko 30 tisuća u Hamburgu, u Leipzigu se očekuje oko 40.000 hrvatskih navijača. Ostaje za vidjeti koliko će ih biti na samome stadionu.

Screenshot: Instagram

Jasna poruka bivše predsjednice

Uoči ogleda protiv Talijana na Instagramu se oglasila i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Vatrena navijačica hrvatske reprezentacije poslala je jasnu poruku izabranicima Zlatka Dalića uoči utakmice odluke.

“Danas na putu iz Budimpešte u London, ali uvijek uz vas i s vjerom uz vas Vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras!”, napisala je Grabar Kitarović fotografiravši se u hrvatskom dresu, a neki navijači nisu baš presretni, jer su Kolindu očekivali na stadionu, pa spominju i “izdaju”. Ali, takvih je malo u komentarima…

U 17.00 sati u Leipzigu je inače najavljeno i razvijane velike navijačke zastave koja s ekipom iz Crikvenice nastavlja svoj put s reprezentacijom europskim i svjetskim stadionima. Među hrvatskim navijačima vlada veliki optimizam usprkos činjenici da su u prva dva kola osvojili svega jedan bod u utakmicama protiv Albanije i Španjolske i svi vjeruju da se Talijani mogu pobijediti i tako se izboriti drugi krug natjecanja.

Srbi brutalno vrijeđaju ‘pijanog’ Piksija: ‘Ma ovaj je razvaljen od alkohola’







Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.