Screenshot: TMZ Sports

Novi detalji velikog incidenta u Ateni: Kapetan Hrvatske ležao bez svijesti, evo kako je sve započelo

Autor: K.I.

Incident u kojem su sudjelovali hrvatski košarkaši nakon kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Ateni glasno je odjeknuo. Grčki mediji sada iznose najnovije pojedinosti o tučnjavi u kojoj su sudjelovali hrvatski košarkaši Ivica Zubac i Dario Šarić.

Naš NBA dvojac bio je u središtu skandala koji se dogodio u noći s nedjelje na ponedjeljak u Ateni. Navodi se kako su Hrvati odlučili opustiti se i popiti piće u jednom atenskom noćnom klubu, a TMZ Sports navodi kako je oko pola 6 ujutro izbila tučnjava koju su izazvali neki grčki navijači u alkoholiziranom stanju.

Prema objavljenoj snimci TMZ-a vidi se kako se Zubac naguravao s nekim ljudima, a u sljedećem kadru netko je na tlo srušio Šarića i počeo ga gušiti s leđa. Grčki portal Newsbomb piše kako je na licu mjesta u noćnom klubu u kojem se dogodio incident bio i bivši hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, inače igrač Panathinaikosa i član momčadi koja je osvojila srebrnu medalju na SP-u u Rusiji 2018. godine.

Šarić ležao bez svijesti?

U tekstu se navodi kako su se Zubac i Šarić prvo sukobili s posjetiteljima, a potom i redarima. Do incidenta je navodno došlo nakon žestoke verbalne rasprave koju je Zubac vodio s jednim od posjetitelja, a nakon što je Šarić stao u obranu prijatelja i reprezentativnog kolege brzo je primio udarac nakon kojeg je završio na tlo. Kapetan Hrvatske je nakon svega navodno nakratko ostao u besvjesnom stanju. Hrvatski igrači nakon svega su prošli s masnicama po nogama i rukama.

O cijelom incidentu kratko su se oglasili i iz Hrvatskog košarkaškog saveza: “Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara.”




Podsjećamo, hrvatska reprezentacija je u nedjelju navečer u Pireju poražena od domaćina turnira sa 80:69, čime je Grčka izborila plasman na Olimpijske igre, dok su izabranici Josipa Sesara ostali korak kratki za nastup u Parizu.

Dalić ga je prekrižio, a sad je bivši Vatreni napravio transfer: Skupo platio nepromišljen potez

Autor:K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.