Foto: Vojko Basic / CROPIX

Započela je Gattusova čistka u Hajduku: Ovo su tri igrača koja napuštaju Poljud

Autor: Ivan Lukač

Dolaskom legendarnog Gattusa na klupu Hajduka započela je nova era klupske povijesti, a nadaju se navijači i uspješnija s obzirom da u zadnjih 20 godina “bili” nisu uzeli nijedan naslov.

Pripreme ‘bilih’ počele su u srijedu, a Gattuso je od samog početka postavio visoke standarde kako bi doveo momčad u najbolju fizičku spremu koja je prošle godine u nekoliko navrata bila problem momčadi.

Gattuso i novi sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, trojici su hajdukovca poručili kako nisu u njihovim planovima za novu sezonu. Riječ je o Ferru (27), Leonu Dajakuu (23) i Yassineu Benrahouu (25).

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)




Čekaju se pojačanja

Nije to nikakvo iznenađenje jer se već krajem protekle sezone pričalo kako bi navedeni trojac trebao otići. Ferru je ovo bio drugi mandat u Hajduku, Dajaku je došao prošle sezone dok je Marokanac stigao na zimu 2023.

U Hajduku su uvjereni kako nikad spremniji neće dočekati novu sezonu, a dok Gattuso priprema momčad, Kalinić radi na pojačanjima i odlascima. Od pojačanja osim Gattusa još nitko nije stigao.




Čak nema ni špekulacija osim pomalo nerealnih očekivanja da će u klub stići Edin Džeko i Ivan Rakitić. Zna se da Gattuso ima i novu ulogu za Marka Livaju, a to je pozicija razigravača u igri. U svakom slučaju pred Hajdukom je zanimljiva sezona.

Dinamo sprema zvučna pojačanja, ali zna se tko napušta Maksimir

Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.