Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

‘Zagrmjela’ Dinamova himna usred Splita, pogledajte scenu na dan derbija protiv Hajduka

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nekoliko sati prije nego će se na Poljudu večeras u 19:30 sresti Hajduk i Dinamo, na splitskoj Rivi je okružena svijetom koji su izašli po toplom vremenu ‘zagrmjela’ i – Dinamova himna. Čula se iz velikog zvučnika na Rivi, krenuli su taktovi ‘Dinamo ja volim’, udarne navijačke himne Bad Blue Boysa.

Ovo za Splićane neugodno iznenađenje dogodilo se pred velikim brojem ljudi, pred navijačima Hajduka, točno u podne. Pjesma se čuje već više od pola sata, baš je zatekla veliki broj ljudi koji navijaju za splitske Bijele…

Ovakvo nešto se u Splitu još – ne pamti. Dogodilo se na dan derbija u kojem se Hajduk i Dinamo bore za zadržavanje priključka s Rijekom u borbi na vrhu ljestvice u SuperSport HNL-u.

Tribine će biti pune

Tribine Poljuda će na derbiju biti pune, s podrškom koju će Hajduku pružati njegovi navijači, a u već tradicionalnom ‘kavezu’ bit će smješteni navijači Dinama. Prethodnica je za podršku gostima iz Zagreba očito već stigla, čula se na splitskoj Rivi.

Hajduk je uoči uskrsnog vikenda u kojem se igra 28. kolo SuperSport HNL-a na drugom mjestu ljestvice, s četiri boda zaostatka za vodećom Rijekom. Dinamo je treći, s bodom manje od Hajduka, a pet bodova manje od Rijeke, uz utakmicu manje. Riječ je o zaostatku iz petog kola prvenstva na Maksimiru protiv Varaždina, a ta utakmica bit će odigrana 17. travnja.

Rijeka u ovom, 28. kolu u Zagrebu gostuje protiv Rudeša, a utakmica je na Veliku subotu u terminu prije derbija u Splitu. Počet će u 17 sati u Kranjčevićevoj, a Riječani su veliki favoriti protiv posljednjeg na ljestvici.




Dalić je dobio što je tražio: Jedan igrač posebno se istaknuo, bio je izvrstan




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.