Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Veliki šok za navijače Hajduka, Ivan Perišić na putu tamo gdje ne bi htjeli da ide

Autor: GIŠ

Ivan Perišić i Luka Modrić trenutno su slobodi igrači. Luki je završio ugovor s Realom i još nije potpisao novi, a Ivan Perišić više nije član Tottenhama, odakle je stigao na posudbu u Hajduk u zimskom prijelaznom roku, a sad mu je u međuvremenu istekao ugovor s londonskim klubom.

Povratak Perišića bila je dugogodišnja mantra navijača Hajduka, ‘Ivane vrime je’ ponavljalo se godinama tijekom prijelanih rokova, a kad je napokon Ivan došao u Hajduk bio je u rehabilitacijskom procesu nakon teške ozljede i nije pomogao Bilima u osvajanju dugo željene titule.

Ipak svi u Hajduku očekivali su kako će Perišić ostati u klubu nakon posudbe i isteka ugovora s Englezima, no čini se kako to nije u Ivanovim planovima, barem tako tvrdi talijanski Tuttosport, koji zaziva njegov povratak u Serie A.

Šalje im poruke

“Obratite pažnju i na mogućnost senzacionalnog povratka Ivana Perišića, Hrvata koji je sezonu završio u Hajduku. On mjesecima šalje poruke i vrlo bi se rado vratio”, objavio je Tuttosport i zadao velike glavobolje navijačima splitskog kluba.




Perišić je trenutno na odmoru nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva u Njemačkoj i svi ga željno očekuju u Hajduku, ali tko zna možda će Ivan ponovno put Milana u staro jato crno-plavih sa San Sira.

U karijeri je Perišić igrao za Sochaux Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern, Tottenham i zadnju polusezonu za Hajduk, a koja će biti nova destinacija iskusnog Vatrenog saznat ćemo u nadolazećim danima.

Dinamo želi veći posjet utakmica, ali ispriječio se veliki problem: ‘Maksimir nas tjera na to’

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.