Foto:Instagramscreenshot

Ubijena sestra poznatog reprezentativca, pucali i na njenog malenog sina

Autor: Gordan Šojat

Strašne vijesti dolaze nam iz Meksika, gdje je za vrijeme pljačke ubijena tamošnja poznata voditeljica i manekenka Paola Salcedo, sestra meksičkog reprezentativca Carlosa Salceda i bivša djevojka poznatog Brazilca Ronaldinha.

Kako se doznaje, Paola je bila sa svojim sinom u cirkusu, a napadnuta je ispred njega, kada su napadači od žene zatražili ključeve od auta i njezinu torbicu, što mu ona nije dala.

Napadač je tada pucao po nesretnoj Paoli, a pucao je i po njezinom četverogodišnjem sinu, a ikako su oboje prevezeni hitnom pomoći u bolnicu, Paola Salcedo nažalost je podlegla ozljedama ranjavanja.




Velika tuga

Vijest o ubojstvu njegove sestre potvrdio je njezin brat i poznati meksički reprezentativac Carlos Salcedo, a Paula je sina dobila s urugvajskim golmanom Nicolasom Vikonisom 2020. godine, dok je s Ronaldinhom bila u kratkoj vezi prije devet godina.

Carlos Salcedo igrao je i u Europi za Fiorentinu i Eintracht, a ima i 48 nastupa za reprezentaciju Meksiko, dok je trenutno član meksičkog Cruz Azula, koji se od Paole oprostio putem društvenih mreža.




“S velikom tugom javljamo o smrti Paole Salcedo, sestre našeg igrača Carlosa Salceda. Izražavamo mu iskreno saučešće”, napisali su iz Cruz Azula.

Srpski mediji: ‘Tuđman je naredio, a Hrvati su ovim potezom navukli na sebe prokletstvo’

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.