Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

Teško bolesna legenda HNL-a ide na liječenje, navijači spremaju veliku akciju

Autor: Ivor Krapac

Među napadačima koji su kroz godine ostavili trag na hrvatskim prvoligaškim terenima, pamti se što je u karijeri napravio Mladen Bartolović, nekada u dresu oba najveća hrvatska rivala, Dinama i Hajduka, a s velikim tragom na terenu i dok je igrao za Cibaliju te Zagreb. Sada je Bartolović u drugačijoj borbi. Nastoji se oduprijeti teškoj bolesti, a dajući mu podršku, veliku akciju imaju navijači vinkovačke Cibalije.

Nekadašnji napadački as s hrvatskih prvoligaških travnjaka, sada 47-godišnjak, mora na liječenje u Njemačku, a kako bi mu pomogli, vinkovački Ultrasi prihvatili su se organizacije humanitarnog turnira koji će biti održan ove subote, s početkom u 11 sati, na igralištu Kanovci.

Sudionici turnira uplatit će kotizacije u obliku donacija za Bartolovićevo liječenje. Pored natjecanja na turniru s humanitarnim karakterom, za pomoć bolesnoj nekadašnjoj zvijezdi HNL-a, najavljena je i revijalna utakmica u kojoj će zaigrati momčad ikona Cibalije na jednoj, a sastav navijača na drugoj strani.

Dalić mora prelomiti i odlučiti: Riskantan potez oko Modrića, ovo neće nikome biti lijepo gledati

‘Veliki igrač i još veći čovjek ide na liječenje’

“Mladen Bartolović, veliki igrač i još veći čovjek, odlazi na liječenje u Njemačku. Bez obzira tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu”, napisali su vinkovački Ultrasi u objavi na Facebooku.

“Ako tko zaslužuje našu pomoć i ljubav – on zaslužuje! Vidimo se u subotu na Kanovcima!” dodali su vinkovački navijači u svojoj objavi.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.