Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Talijan objavio ponoćnu novost o Rakitiću, u Splitu su već na nogama

Autor: Ivor Krapac

Posljednjih dana, zagrijala se atmosfera oko mogućeg dolaska Ivana Rakitića u Hajduk u novoj sezoni, a oko ponoći, s novostima se u ovom poslu javio talijanski novinar Nicolo Schira, pratitelj zbivanja na nogometnom tržištu. Na nekadašnjem Twitteru, sada X-u, Talijan tvrdi da se posao približava realizaciji.

“Ivan Rakitić je sve bliže Hajduku iz Splita”, napisao je Schira o trenutnom stanju stvari dok Hajduk traži novo zvučno pojačanje. Dođe li do realizacije, za Rakitića bi to bilo prvo iskustvo u hrvatskom klupskom nogometu, a na terenu, mogao bi se ponovno spojiti s bivšim reprezentativnim suigračem Ivanom Perišićem.

Na Hajdukovoj strani, posao vodi još jedan Rakitićev nekadašnji suigrač iz dresa reprezentacije, Nikola Kalinić, sada sportski direktor splitskih Bijelih. Nakon što je riješeno trenersko pitanje dovođenjem slavnog bivšeg talijanskog reprezentativca Gennara Gattusa na klupu, Kaliniću su sada u fokusu igračka pojačanja.

Ranije pričao o Dinamu

Dođe li do dovršetka posla, Rakitić bi završio svoju epizodu u Al-Shababu u Saudijskoj Arabiji, u kojem je od siječnja, a ugovor u tom klubu ima do lipnja iduće godine. Dolazak u Hajduk bio bi za Rakitića novo iskustvo, njegovo prvo u hrvatskom klupskom nogometu, a ranije, prije nego je postao poznat u nogometu, njegov otac govorio je da je Ivan skloniji Dinamu.




“Prva nogometna ljubav bio mu je Dinamo! Ja navijam za Dinamo, svi moji Slavonci su za Modre”, bile su riječi Ivanovog oca, a uskoro, za cijelu obitelj bi posebno zanimljive mogle postati utakmice Hajduka, u poslu koji se vrti nedugo prije početka nove klupske sezone.

Hajka je bila neizdrživa, preko njih se udaralo po Daliću




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.