FOTO: Twitter

STIGLA JE PRESUDA! Trener Borussije odlučio može li Bolt među profesionalne nogometaše

Autor: Željka Orešković

Nakon atletske karijere, Bolt bi svim silama želio i onu nogometnu

Najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt, odradio je trening s Borussijom Dortmund. Njegov neostvareni san je profesionalna nogometna karijera, po mogućnosti u najdražem klubu Manchester Unitedu, ali čini se će se morati zadovoljiti svi srušenim rekordima u atletici.

Trener Borussije Peter Stöger donio je svoj sud o Boltu i njegovom nogometu. On smatra kako Jamajčanin mora još puno učiti kako bi postao vrhunski nogometaš te da, bez obzira ne njegove fizičke predispozicije, još uvijek nije za vrhunski nogomet.

“Sve je stvar treninga i kontinuiteta, a najvažnije je da se Bolt dobro zabavio. Talentiran je za nogomet, ali ako želi igrati na vrhunskoj razini, mora još puno više trenirati”, kazao je Stöger pa dodao:

“Fizički ima sve što mu je potrebno, ali to nije dovoljno da bi igrao nogomet na vrhunskoj razini. Dobro je da smo se svi zabavili. Bilo mi je zadovoljstvo upoznati ga i trenirati s njim”, rekao je za kraj Stöger.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.