AP Photo/Jose Breton / Guliver Image

Trofejni trener nahvalio Dinamo prije Europe: ‘Oni su naviknuti na pobjeđivanje’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaše Dinama u četvrtak od 21 sat očekuje duel s ekipom Real Betisa u playoffu Konferencijske lige. Dinamo u susret ulazi u ne baš idealnoj formi dok španjolska momčad ima velikih problema s ozljedama.

Trener Betisa je Manuel Pellegrini poznati stručnjak koji je u karijeri vodio i Manchester City s kojim je uzeo naslov prvaka, a Betis će ga pamtiti po osvajanju kupa prije dvije godine.

Ovako je najavio Dinamo: “Ove dvije utakmice bit će izjednačene. Dinamo obično igra u Ligi prvaka, a u svom je prvenstvu navikao pobjeđivati u svim utakmicama pa nam neće biti lako. No želja nam je ostvariti dobar rezultat prije uzvrata.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)




Veliki favoriti

“Ne vjerujem da će Dinamo u Konferencijskoj ligi biti nepažljiv zbog situacije u svom prvenstvu. To su dva različita puta, a oba vode dogodine u Europu”, rekao je Pellegrini. “Nema favorita. Varamo se ako mislimo da se susrećemo s lakim protivnikom. Dinamo će nastojati osvojiti Konferencijsku ligu, na način da će prvo nas htjeti izbaciti”, dodao je.

Zbog ozljeda neće igrati napadač Ayoze Perez, veznjaci Isco Alarcon i Guido Rodriguez, te braniči Marca Bartra i Abner Vinícius da Silva Santos. Betis za Konferencijsku ligu nije prijavio napadača “Chimya” Avilu dovedenog iz Osasune i veznjaka Pabla Fornalsa kupljenog iz West Hama.




Za kraj je rekao: “Moramo ići korak po korak pa do kuda stignemo. Sada ćemo nastojati preskočiti ovu rundu, protiv suparnika koji je velika momčad u hrvatskoj ligi.”

Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.