SENZACIJA NA ‘KUTIJI ŠIBICA’! Vratar hit kluba Prve HNL na rijetko viđen način donio autsajderu naslov prvaka!

Autor: Bruno Herljević

Malonogometna ekipa Quattro Leones iznenadila je sve i osvojila 48. izdanje Kutije šibica, najstarijeg i najvažnijeg malonogomentnog turnira u Hrvatskoj.

U finalnom dvoboju dviju momčadi iz zagrebačkog kvarta, Dubrave, sigurni autsajder Quattro Leones slavio je protiv favorizirane momčadi CB Doberman boljim izvođenjem sedmeraca s 2-1.

U regularnom dijelu nije bilo golova, a svoju mrežu je nestvarnim obranama čuvao vratar Quattro Leonesa, Kristijan Kahlina. Kahlina je bio apsolutni junak jer je obranio sedmerce Marinovića i Fetića, dok je njegov brat Danijel Kahlina i suigrač mu Dučkić, donio pobjedu autsajderu protiv momčadi koja je Kutiju osvojila 2015. godine.

Inače, Kristijan Kahlina je prvi vratar hit kluba Prve HNL, Gorice.

U finalu veteranskog turnira Gladne oči su bile bolje od Promotion Playa s 3-2, iako su gubili s 0-2. Junak dvoboja bio je bivši hrvatski reprezentativac Miljenko Mumlek s dva gola za Gladne oči.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.