Foto:Youtubescreeshnot

Reprezentativac i bivši suigrač našeg Vatrenog doživio srčani udar

Autor: GIŠ

Šokantne vijesti stižu nam iz Francuske, gdje je nogometnu javnost uznemirila strašna vijest, kako je srčani udar doživio poznati igrač Lillea i reprezentativac Alžira Nabil Bentaleb, koji je hitno prevezen u bolnicu gdje je operiran i trenutno se nalazi u umjetno induciranoj komi.

Kako se saznaje, 29-godišnjem nogometašu odmah je ugrađen pacemaker, a njegov klub se nakon operacije oglasio i zamolio sve da Bentalebu daju privatnosti u ovim izazovnim trenutcima za njega i njegovu obitelj.

”Poštovanje za Nabila Bentaleba i njegove voljene. Lille je šokiran i iznenađen što ovakve stvari izlaze u javnost”, stoji u priopćenju francuskog prvoligaša, koji je prošlu sezonu Ligue 1 završio na četvrtom mjestu i plasirao se u Europa ligu.

Suigrač Vatrenog

Nabil Bentaleb je svoj nogometni put počeo u Francuskoj, ali ubrzo su ga primijetili skauti Tottenhama gdje se zadržao sve do 2017. godine, no kako nije bio redovan član udarnih 11 odlučio je karijeru nastaviti u Schalkeu.




U Gelsenkirchenu je proveo četiri godine, a jednu polusezonu igrao je i s Markom Pjacom na proljeće 2018. godine, kada se Pjaca vratio nakon ozljede koljena, ali zadržao se tek pola godine u tadašnjem bundesligašu.

Mnogi su mišljenja kako će Bentaleb nažalost nakon srčanog udara morati završiti svoju profesionalnu karijeru, no sad navijači Lillea i njegovi fanovi samo žele da se nogometaš oporavi od doživljenog infarkta.

Dalić za Brozovića ima zamjenu ‘pred nosom’, izbornik mora ovo napraviti

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.