Foto: Guliver Image/ilustracija

Prvak iz susjedstva potpisao i četvrtog Hrvata! Hvataju zalet za plasman u Ligu prvaka

Autor: Gordan Ivan Šojat

Igrači iz Hrvatske jako su zanimljivi tijekom ovog prijelaznog roka, a prvak susjede nam Bosne i Hercegovine, HŠK Zrinjski već je potpisao i četvrtog igrača iz naših liga.

Pred Zrinjskim je zanimljivo ljeto, u kojem će ovogodišnji osvajač duple krune iz susjedstva pokušati stići što dalje u nastojanjima da se plasira u Ligu prvaka.

Put Zrinjskog započinje u prvom pretkolu, a novi igrač iz SuperSport HNL-a Dario Čanđija osnažit će vezni red BiH prvaka za nadolazeće ispite.

”Doista sam jako počašćen što ću karijeru nastaviti u HŠK Zrinjski i učinit ću sve da opravdam ukazano povjerenje. Iza Zrinjskog je sjajna sezona i sretan sam što ću opet imati priliku boriti se za naslov prvaka, ali i igrati europske utakmice. Nisam nikada ranije bio u Mostaru, ali o gradu sam čuo sve najljepše, baš kao i o klubu o kojem su mi svi uvijek govorili biranim riječima”, rekao je Dario Čanđija na predstavljanju.

Treći Hrvat

Čanđija je do sad u karijeri branio boje za Slaven Belupo, Rijeku, Goricu i Šibenik, iz kojeg i prelazi u Zrinjski, a ovaj 29-godišnjak ima i dosta međunarodnog iskustva koje je skupljao u Italiji, gdje je igrao za Speziu te iz slovenske Olimpije, rumunjske Astre Giurgiju i Norveške.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HŠK Zrinjski Mostar (@hsk.zrinjski)




Klub iz Mostara već se do sad pojačao s nekadašnjim Hajdukovim igračem Zvonimirom Kožuljem, iz Rijeke je stigao Nikola Stanić, dok je iz trećeligaša Jadrana iz Ploča za BiH prvaka potpisao Nikola Marić.

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić očito se dobro priprema za nadolazeće prvenstvo, u kojem će probati osvojiti deveti naslov prvaka za klub iz Mostara i obraniti duplu krunu.

 

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.