Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Pogledajte što je Gvardiol radio prije osmog trofeja u karijeri, kamera ga uhvatila s ekipom

Autor: Ivor Krapac

Kao i ostatak engleskog Premiershipa, Manchester City ima naporan raspored u blagdanskom razdoblju, a za momčad u kojoj igraju Joško Gvardiol i Mateo Kovačić je taj raspored još naporniji s obzirom na to da je u njemu prošlog tjedna bio nastup na klupskom Svjetskom prvenstvu u Saudijskoj Arabiji.

Manchester City je na tom turniru osvojio naslov pobjedom nad brazilskim Fluminenseom u finalu, a između polufinalne i finalne utakmice, jedna snimka objavljena na X-u, nekadašnjem Twitteru, pokazuje kako se Gvardiol opušta u ‘shoppingu’ u društvu nekoliko klupskih suigrača.

Kamera ih je uhvatila u trgovačkom centru, a uz objavu stoje i riječi da Gvardiol djeluje starije od svoje 21 godine. Valjda je zbog brade…

Slavlje došlo u napetom razdoblju

Proslava trofeja se za Manchester City dogodila u napetom razdoblju u kojem je trenutno tek peti na ljestvici engleskog Premiershipa, s osam bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom, ali i s dvije utakmice manje.




Jedna od te dvije utakmice manje je večerašnja protiv Evertona u gostima u 19. kolu u Engleskoj.

Posao se za momčad s dvojicom Vatrenih nastavlja, a na klupskom SP-u u Saudijskoj Arabiji je za Gvardiola došla proslava osmog klupskog trofeja u još mladoj karijeri.

(AP Photo/Rui Vieira/Gulliver Image)

Slavio i u Hrvatskoj i Njemačkoj

Gvardiol već ima jedan trofej sa Cityjem, osvojeni europski Superkup s početka sezone, a šest ranijih trofeja osvojio je u Hrvatskoj i Njemačkoj.




S Dinamom je dvaput bio hrvatski prvak, a ima i po jedan trofej u Kupu i Superkupu Hrvatske. U dresu RB Leipziga, pak, pamti dva naslova u njemačkom DFB kupu.

Došao je u Hrvatsku napraviti velike stvari, ali kad nije dobio plaću tri mjeseca malo se iznenadio

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.