Foto: GuliverImage/AP Photo/Jose Breton

Pogledajte Gvardiolovu golčinu protiv Reala, majstorija Hrvata oduševila europske prvake

Autor: Ivor Krapac

Borba Manchester Cityja i Real Madrida bila je najavljena kao glavna poslastica četvrtfinala Lige prvaka, a u prvoj utakmici u Madridu, takva najava opravdala je očekivanja. Već od početka se išlo jako, a tako je i završilo. Na semaforu je na kraju pisalo 3:3, a jedan od golova bio je majstorija Joška Gvardiola 20-ak minuta do kraja. Prije toga, u prvom poluvremenu, sve je krenulo praktički od prve akcije u ovoj napetoj večeri.

Za goste iz Manchestera je već u drugoj minuti zabio portugalski veznjak Bernardo Silva, koji je sasvim iznenadio domaću momčad iz slobodnog udarca iz velike daljine. Andrij Lunin, Ukrajinac na golu Reala, nije reagirao dobro, bio je loše postavljen, a kako je to izgledalo, pogledajte – OVDJE.

Real je u nastavku prvog poluvremena uspio pronaći odgovor na rani primljeni gol i na predah na kraju prvih 45 minuta otišao je s 2:1 u svojim rukama. Domaći navijači slavili su brzinski preokret nakon golova u 12. i 14. minuti.

Sve se okrenulo

Real je u 12. minuti izjednačio nakon što je izvan kaznenog prostora pucao Eduardo Camavinga, lopta se odbila od Rubena Diasa i prevarila je Stefana Ortegu na vratima Cityja, a na koncu je to ostalo ubilježeno kao Diasov autogol. Situaciju pogledajte – OVDJE.




Treći gol na utakmici, za Realovih 2:1, zabio je Rodrygo u 14. minuti. Brazilac je pobjegao po lijevoj strani, a nakon što ga je dvojac iz obrane Cityja sustigao, ipak je uspio prevariti obojicu te vratara Ortegu, koji je ostao u raskoraku. Gol pogledajte – OVDJE.

U drugom dijelu, slijedio je nastavak spektakla, a u njemu je sudjelovao i Joško Gvardiol majstorskim udarcem malo izvan 16-erca za 3:2 u korist Cityja u 71. minuti. Golčinu hrvatskog reprezentativca pogledajte – OVDJE.

Golčinu zabio i Englez

Prije toga, golčinu za City zabio je i engleski reprezentativac Phil Foden, koji je u 66. minuti poslao neobranjivu ‘bombu’ s ruba kaznenog prostora. Kako je to izgledalo, pogledajte – OVDJE.

Jako lijep bio je i posljednji gol večeri u glavnom španjolskom gradu. U 79. minuti je za Realovo izjednačenje na 3:3 zabio Federico Valverde, iz voleja nakon što je loptu do njega s druge strane terena dobacio Vinicius Junior. Gol pogledajte – OVDJE.

Gvardiol je počeo utakmicu u Madridu su u prvih 11 gostiju iz Manchestera, kao i Mateo Kovačić, a obojica su igrali do kraja. Na drugoj strani, Luka Modrić krenuo je na klupi Reala. Ušao je nakon Gvardiolovog gola, u 71. minuti, umjesto Tonija Kroosa.

Potpuna ludnica u Madridu, Real preokrenuo protiv Cityja u tri minute, Bayern vodi u Londonu

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.