Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Pogledajte Kovačićev majstorski gol, Vatreni povukao City u finale SP-a

Autor: Ivor Krapac

Mateo Kovačić zabio je svoj prvi gol u službenim utakmicama za Manchester City, a to je napravio u pravom trenutku, dok je City u igri za prvi ovosezonski trofej u još relativno ranoj fazi sezone. Kovačić je bio strijelac za 2:0 protiv japanske Urawe u polufinalu klupskog Svjetskog prvenstva u Saudijskoj Arabiji, u utakmici u kojoj je City slavio s 3:0, a do gola je došao na sjajan način.

Nakon što ga je preciznom loptom pronašao Kyle Walker, 29-godišnji hrvatski reprezentativac je u 52. minuti pobjegao protivničkoj obrani i po ulasku u 16-erac lijepim udarcem svladao protivničkog golmana Shusakua Nishikawu.

Kovačićev gol pogledajte – ovdje.




City ubrzo sve riješio

Nakon Kovačićevog gola, City je riješio dvojbe o pobjedniku dolaskom do 3:0 u 59. minuti, kada je zabio Bernardo Silva.

Prije toga, momčad Pepa Guardiole je na kraju prvog poluvremena povela autogolom Mariusa Hoibraatena, Norvežanina u dresu japanskog kluba.

Kovačić je u uvjerljivoj pobjedi odigrao cijelu utakmicu. Joško Gvardiol počeo je na klupi, a u 65. minuti ušao je umjesto Manuela Akanjija.




Poznati sportaš ponudio ljubavnici 92.000 eura da abortira, jer čeka dijete sa svojom djevojkom

Borba za naslov u petak

Finale će biti odigrano u petak, a City će u njemu biti u akciji protiv brazilskog Fluminensea.

Brazilski klub je u polufinalu s 2:0 slavio protiv egipatskog Al Ahlyja.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.