Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pogledajte emotivni video s kojim je Hajduk najavio povratak Perišića

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Gotovo je. Ivan Perišić se nakon 18 godina vratio u Hajduk. Klub u kojem je niknuo za koji nikad nije odigrao ni minute seniorskog nogometa sada je napokon se vratio doma.

Njegov dolazak izazvao je euforiju kod navijača Hajduka jer jasno radi se o jednom od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, a euforija je još veća kada se pogleda tablica HNL-a.

U karijeri je igrao za Brugge, Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern s kojim je uzeo Ligu prvaka i Tottenham, a sada će ostvariti i svoj san, a to je igranje za Hajduk.

 

Emotivan video

Perišić je predstavljen kroz video gdje dječak sjeda u vlak i odlazi iz Splita uz pismo motivacije, a u pozadini svira pjesma Arsena Dedića- Odlazak koju je šibenski glazbenik uglazbio, a tekst pjesme je zapravo pjesma Tina Ujevića.

U videu dječak gleda kroz prozor vlaka, a scene zatim pokazuju slike svih gradova u kojima je Perišić igrao. Nakon toga prikazan je Perišić kako sprema kofer i ponovno čita isto pismo s kojim je napustio Split.  Na kraju i dječak i Perišić stižu na Poljud gdje Perišić napokon oblači dres Hajduka na sebe.

Podsjetimo, Perišić se trenutno opravlja od ozlijede koljena koju je zadobio još u listopadu i zbog koje je njegov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj pod velikim upitnikom. Bude li sve uredu na travnjak bi se trebao vratiti krajem travnja.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.