Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Perišić konačno presjekao, potpisao za Hajduk: Stigla je i službena potvrda

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Gotovo dvije godine navijači Hajduka zazivali su povratak Ivana Perišića i sada su konačno dočekali. Legendarni vatreni vratio se tamo gdje je sve počelo, na Poljud, u Hajduk.

Prošlo je 18 godina kada je kao klinac tj. kao junior Hajduka napustio klub bez službenog debija. U karijeri je igrao za Brugge, Dortmund, Wolfsburg, Inter, Bayern s kojim je uzeo Ligu prvaka i Tottenham, a sada će ostvariti i svoj san, a to je igranje za Hajduk.

Doduše, za to će morati pričekati. Perišić se trenutno opravlja od ozlijede koljena koju je zadobio još u listopadu i zbog koje je njegov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj pod velikim upitnikom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)




Oduševio navijače

Prođe li sve po planu oporavak od puknuća prednjega križnog ligamenta, u travnju ili svibnju mogao bi se vratiti na teren i debitirati, a to bi moglo puno značiti i vatrenima.

U Londonu je imao plaću od 10,85 milijuna eura godišnje, a Hajduk mu ne može platiti ni 10 posto toga iznosa. Jasno, glavni motiv je povratak kući i da zaigra za klub za kojeg navija od malih nogu.




Velika je ovo stvar i za HNL jer ipak je Perišić jedan od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena. Naši travnjaci ovakav povratak nisu doživjeli od povrataka Prosinečkog u Dinamo 1997. Perišića čeka borba za naslov s Dinamom i Rijekom pa neka bolji pobijedi.

Dinamo se pojačao s mladim reprezentativcem (18): ‘Ponosan sam, ovo je veliki korak’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.