FOTO: YouTube

PA ŠTO SMO MU MI SKRIVLI?! Bolt otkrio da će u Rusiji navijati protiv Vatrenih

Autor: Željka Orešković

Najbrži čovjek na svijetu ima neke druge favorite

Usain Bolt završio je svoju brilijantnu atletsku karijeru i trenutno pokušava sagraditi onu nogometnu. Trenutno trenira s Borussijom Dortmund, a na njegovom prvom s njemačkom momčadi bilo je 1400 navijača.

Izgleda da je svojom brzinom, snagom i fintama pošetno impersionirao čelnike kluba, koji vjeruju da bi od njega i moglo “nešto” biti

“Razgovarao sam s ljudima iz kluba i rekao im da sam ozbiljan kada je nogomet u pitanju. Rekli su mi da bih trebao doći na duži period kako bih odradio više treninga, nakon čega bi oni procijenili na kojoj razini mogu igrati. To mi je sada glavni fokus”, kazao je Bolt za BVB Total.

Nakon odrađenih treninga komentirao je i Svjetsko prvenstvo u Rusiji te je otkrio za koga navija, ali i za koga ne. Hrvatske nema na njegovom planu, sudeći prema onome što je rekao za Goal.

“Navijat ću za Argentinu! Zbog njih bi volio otići u Rusiju i pogledati nekoliko utakmica. Osim njih, kao favorite vidim Njemačku i Francusku te Brazil, ako se Neymar oporavi! Bila bi velika nesreća da ostanu bez njega. S njime bi imali šanse za zlato”, rekao je najbrži čovjek na svijetu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.