AP Photo/Petros Giannakouris/Guliver Image

Odvratni stvor na utakmici Gvardiola i Kovačića, mnogi se pitaju odakle se pojavio

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Manchester City i Sheffield United danas su igrali u 20. kolu engleskog Premiershipa, po očekivanju, slavio je City, a dok nije trajala akcija s loptom, ipak je bilo akcije na terenu, i to u izvedbi jednog štakora koji je trčao travnjakom.

Kako se ondje našao stvor kojeg ne bi bilo ugodno imati u kući, nije poznato, ali sve je bilo zabilježeno kamerom.

I to dosta precizno. Vidi se kako životinja trči i skače dok blizu nje gaze cipele, a kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.

Pojavio se mimo akcije

Kako je pokazala snimka, štakor je iskoristio priliku da se malo rastrči dok nije trajala akcija na terenu. Mimo akcije, privukao je pažnju, a sve se zbivalo u poslijepodnevu u kojem je domaća momčad uspješno obavila posao pred svojim navijačima.

City je slavio s nastupom Joška Gvardiola od početka do kraja utakmice i igranjem Matea Kovačića do 68. minute.

Strijelci su bili Rodri u 14. i Julian Alvarez u 61. minuti, a s dvije asistencije istaknuo se Phil Foden.

City blizu vodećem dvojcu

City je poslije pobjede na trećem mjestu ljestvice u Premiershipu, a ima dva boda zaostatka za Liverpoolom i Aston Villom koji su bodovno poravnati na prve dvije pozicije.




Jednaki broj bodova kao i Manchester City ima i četvrtoplasirani Arsenal, u utrci vodećeg kvarteta unutar samo dva boda razmaka.

Jedan segment u Dalićevom poslu je potpuno besmislen, a apsolutno svi ga ignoriraju

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.