Odgođeno suđenje Ceci Ražnatović za prijetnje i nanošenje ozljeda

Autor: I.K.

Folk pjevačica je s Ocokoljićem ispred zgrade uprave "Mladog Proletera" prvo grubo vrijeđala, a zatim i nanijela lakše tjelesne ozljede Olareviću.

Svetlana “Ceca” Ražnatović zajedno sa svojim zetom Predragom Ocokoljićem završila je na sudu zbog prijetnji i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda direktoru nogometnog kluba “Mladi Proleter” Aleksandru Olareviću 2007. godine. Danas su se oboje na sudu trebali očitovati o optužnici, no Ocokoljić se nije pojavio te je suđenje odgođeno.

Tužiteljstvo je podignulo optužnicu u kojem se terete za kazneno djelo nasilničkog ponašanja, a za koje kazna iznosi od 6 mjeseci do 5 godina zatvora. U optužnici se navodi kako je folk pjevačica s Ocokoljićem ispred zgrade uprave “Mladog Proletera” prvo grubo vrijeđala, a zatim i nanijela lakše tjelesne ozljede Olareviću.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.