Ništa od spektakla! UEFA otkazala utakmicu Hrvatske ’98 i Francuske ’98

Autor: dnevno.hr

Zbog najavljenog zrakoplovnog štrajka od 6. do 9. veljače sa žaljenjem vas moramo obavijestiti da je, odlukom UEFA-e, gala utakmica Hrvatska '98 - Francuska '98 7. veljače u 18.30 sati u Areni Zagreb otkazana, priopćili su iz HNS-a.

Utakmica koja se s nestrpljenjem iščekivala, ona između Hrvatske ’98 i Francuske ’98 ipak se neće odigrati. UEFA je, naime, istu otkazala zbog zrakoplovnog štrajka.

– Zbog najavljenog zrakoplovnog štrajka od 6. do 9. veljače, a nakon što su sagledane sve mogućnosti putovanja igrača reprezentacije Francuske u Hrvatsku, sa žaljenjem vas moramo obavijestiti da je, odlukom UEFA-e, gala utakmica Hrvatska ’98 – Francuska ’98, koja se trebala odigrati uoči četvrtfinala UEFA Futsal EURO 2012 (pobjednik skupine D – drugoplasirani skupine C) 7. veljače u 18.30 sati u Areni Zagreb otkazana. Četvrtfinale 7. veljače 2012. u Areni Zagreb odigrat će se prema utvrđenom rasporedu sa početkom u 21.00 sat – priopćili su iz HNS-a.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.