FOTO: Twitter

Navijači Liverpoola napokon su dočekali titulu, većina ih se nije ni rodila dok su zadnji put slavili… Sad su na ulicama!

Autor: Dnevno

Liverpool je nakon 30 godina postao prvak Engleskog Premiershipa. Postalo je to jasno nakon što je Manchester City izgubio utakmicu 31. kola Premier lige na gostovanju kod Chelseaja rezultatom 2:1.

Tako je prednost Redsa u odnosu na drugoplasirane Građane ostala na 22 boda, sedam kola prije kraja što je matematički nedostižno.

Za Chelsea su zabijali Pulišić u 36. minuti i Willian u 78. iz kaznenog udarca, dok je jedini gol za City zabio De Bruyne u 55. minuti. Mogla je utakmica otići na bilo koju stranu, no završilo je na način koji će osim Chelseajevih, najviše radovati navijače Liverpoola.

Nije trebalo dugo da se slavlje pretoči na ulice grada Beatlesa, društvene su mreže odmah preplavile fotografije i video-zapisi ludog provoda, a na ulicama je vjerojatno pregršt navijača koji se nisu niti rodili dok je Liverpool zadnji put ugrabio titulu Engleske.

Nakon osvojene titule prvaka na Twitteru je reagirao i igrač kluba s Anfielda, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Kratko je, u jednoj riječi sažeo svoje virtualno slavlje. Napisao je “Amen.”

 

Ulice vrve navijačima koji slave kao da nema sutra!




U svakom dijelu grada gore baklje, pjeva se poznata YNWA (You’ll never walk alone) i pravo je ludilo!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.