Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Nakon razočaranja na Euru s Hrvatskom Daliću ponudili silne milijune, evo koji je njegov izbor

Autor: I.L.

Hrvatska je odigrala prvenstvo za zaborav, ali i to se moralo jednom dogoditi pa drame prevelike i nema. HNS je danas potvrdio da Zlatko Dalić ostaje izbornik i nastavlja svoj mandat čiji ugovor vrijedi do 2026.

Nogometni klub Al-Ittihad iz Jeddaha, jedan od državnih projekata Saudijske Arabije, ponudio je najboljem hrvatskom izborniku ugovor života. Koliko je Al-Ittihad financijski moćan, najbolje pokazuje da Benzema ima godišnju plaću od 100 milijuna dolara, a bivši trener Marcelo Gallardo imao je godišnja primanja od 24 milijuna dolara. Nije točno poznato koliko su spremni ponuditi Daliću, ali vjeruje se barem onoliko koliko je imao Gallardo.

Al Ittihad zasad je samo pokazao interes, a nada se da će uskoro i službeno započeti pregovore s Dalićem kojeg navedena plaća uopće ne zanima i spreman ih je odbiti prenosi Večernji list.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pravo bogatstvo

Dalić je nakon SP-a u Rusiji imao ugovor na stolu od Kineza vrijedan 10 milijuna dolara po sezoni, no ponuda nije ni stigla do Hrvatske Dalić je rekao ne i zahvalio se na zanimanju.

Al-Ittihad su u povijesti vodili i Tomislav Ivić, Luka Peruzović, Matjaž Kek, Slaven Bilić. Saudijci se nadaju da će se toj listi uskoro pridružiti i Zlatko Dalić iako je to u ovom trenutku nezamislivo.

Izbornik Dalić danas će od 20 sati gostovati na HRT-u gdje će odgovarati na sva važna pitanja vezana uz reprezentaciju, a lako moguće da će se dotaknuti i bogate ponude saudijskog kluba.

Navijači Hajduka sanjaju nemoguće: Kalinić radi sve da Rakitić i Džeko dođu na Poljud







Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.