Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

MODRIĆ SE POHVALIO OBJAVOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Čestitke stizale sa svih strana, no komentar Ćorluke sve je oduševio!

Autor: F.F

Hrvatska je svladala Škotsku u posljednjoj utakmici grupe D te se plasirala u osminu finala Europskog prvenstva. Maestralnu utakmicu odigrao je kapetan Luka Modrić koji je upisao pogodak i asistenciju u 3:1 pobjedi Vatrenih.

Neuništivi Modrić nakon utakmice se pohvalio na društvenim mrežama, a bome se imao i čime pohvaliti. Modrić je zabio jedan od najljepših pogodaka prvenstva, prekrasno je vanjskom pogodio desni gornji kut škotskog gola. Kasnije je i asistirao Perišiću za konačan rezultat.

Završetkom utakmice, Modrić se prekrasnim pogotkom i sjajnom predstavom pohvalio na svom Instagram profilu.

Hvalili ga košarkaši, tenisači, suigrači, glumci…

Na objavi hrvatskog kapetana kako postiže pogodak protiv Škotske pljuštali su pozitivni komentari. Čestitali su mu Donna Vekić, Tarik Filipović, Sergio Lull, Vinicius Junior, Dominik Livaković, Federico Valverde, Mateo Kovačić i mnogi drugi, no jedan komentar posebno je svima zapeo za oko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)




Nekadašnji Lukin suigrač, a danas Dalićev pomoćnik, Vedran Ćorluka napisao je:

“Auuuuuu, a taman te htjeli izvaditi”, te nasmijao sve Lukine pratitelje.




Kapetan je kasnije objavio i fotografiju na kojoj ljubi grb HNS-a te oduševio sve navijače.

Izvor: Instagram/Screenshot

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.