AP Photo/Armin Durgut/Gulliver image

Milijuni bi mogli pokvariti veliki posao Hajduka: Džeko mora birati između ljubavi i ugovora života

Autor: Ivan Lukač

Edin Džeko već je dugo želja Hajduka, ali čini se da je “bosanski dijamant” nikad bliže Poljudu. Novi trener Fenerbahčea, Jose Mourinho, dao je zeleno svijetlo za njegov odlazak iz kluba, a Hajduk spremno čeka.

Ipak, Hajduk nije jedini klub koji u svojim redovima želi BiH legendu. Riječ je o klubu iz Saudijske Arabije koji je spreman Džeki ponuditi ugovor života koji se financijski ne bi mogao mjeriti s onim Hajduka.

“Jedna je iz Hrvatske, a druga iz Saudijske Arabije. Džekina situacija i budućnost u Fenerbahčeu su nesigurni. O njemu još nije donesena ni pozitivna ni negativna odluka. Primio je dvije službene ponude” napisao je turski insajder.

Guliver image

Mora birati

Situacija s Džekom slična je onoj Ivana Rakitića (36). Bivši hrvatski reprezentativac također je dogovorio sve uvjete s splitskim “bijelima”. Obojica bi za Hajduk trebali potpisati nakon dogovora raskida ugovora.

Rakitić već sad na Bliskom istoku ima ugovor života. U Al-Shababu ima ugovor od 15 milijuna eura godišnje i spreman je odreći se ogromne plaće kako bi zaigrao na Poljudu kako tvrde izvori.

U principu stvar je i više nego jasna. Obojica će morati birati između ljubavi prema Hajduka koja je kod Džeke oduvijek postajala, a kod Rakitića se iznenadno pojavila jer nikada nije skrivao da je Dinamovac. Pred Hajdukom je sada nekoliko tjedana prave neizvjesnosti.

Dvojica Vatrenih na popisu najgorih na Euru, stiglo je i objašnjenje







Autor:Ivan Lukač
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.