AP Photo/Jose Breton / Guliver Image

Luka Modrić emotivno se zahvalio navijačima: ‘To je nešto najljepše što može doživjeti nogometaš’

Autor: GIŠ

Ostalo je samo još pet dana do velikog finala ovosezonske Lige prvaka, u kojem će se u Londonu na legendarnom Wembleyu u subotu 2. lipnja susresti Real Madrid i Borussija Dortmund. I dok je Real najčešći finalist i osvajač Lige prvaka u njenoj povijesti, Borussija je u svojoj klupskoj povijesti trofel LP osvojila jedanput.

Nekako nam se čini kako će ostanak ili odlazak iz Reala našeg Luke Modića ovisi i o tome kako će proči finale Lige prvaka, jer u slučaju da Real osvoji prestižni trofej, to će im biti 15 u povijesti postojanja kluba iz Madrida, dok bi Luka Modrić postao najtrofejniji igrač Kraljevskog kluba s 26 osvojenih trofeja, koliko bi ih u tom slučaju imao i kapetan Nacho.

Ako Real osvoji svoj 15 naslov teško je za pomisliti kako bi Los Blancosi pustili Luku unatoč njegovim godinama, a Modrić je već više puta naglasio kako bi želio karijeru završiti u Madridu. Tako je kapetan Vatrenih i dokapetan Reala za klupsku televiziju ‘Real Madrid TV’, dao intervju oko nadolazećeg finala lige prvaka, ali i o tome kako ga navijači pozdravljaju na satad9ionima diljem Španjolske i Europe.




Nemam riječi

“Opet smo u finalu, što je nevjerojatno. Ovo što mi proživljavamo i ostvarujemo je jedinstveno. Možda se čini jednostavnim, ali izuzetno je teško doći do finala. Zato mu se veselimo i zato je ovo nešto lijepo”, rekao je Luka Modrić za klupsku televiziju i nadao:

“Vjerujemo u sebe, jer je iza nas spektakularna sezona. Sada ćemo opet biti u svom najboljem izdanju te se nadam da ćemo donijeti u Madrid 15. naslov prvaka Europe. Sada nam ostaje posljednji korak. Bit ćemo usredotočeni kako bismo odigrali spektakularnu utakmicu”, rekao je kapetan Vatrenih, koji je napomenuo kako je oduševljen načinom na koji ga dočekuju navijači i to ne samo Reala već i suparničkih klubova na njihovim stadionima.




“Ne samo navijači Real Madrida nego i oni na drugim stadionima. To je nešto najljepše što može doživjeti nogometaš. Nemam dovoljno riječi kako bih opisao taj osjećaj i zahvalio im”, rekao je Luka Modrić, koji još uvijek ne zna svoju sudbinu u Realu za sljedeću sezonu.

‘Ciganin’ zbog kojeg je Hrvatska plakala, a onda je izgubio glavu

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.