Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Loše vijesti iz Manchestera prije Lige prvaka, Kovačića pogodilo novo neugodno iznenađenje

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Od utoraka počinje nokaut faza europskih natjecanja, a kao i inače sve kreće s Ligom prvaka. Hrvatska ponovno ima veliki broj predstavnika, a najveći favoriti su Kovačić i Gvardiol s Manchester Cityem.

Europski prvaci trenutno se pripremaju za okršaj osmine finala Lige prvaka s FC Copenhagenom. City će putovati u Dansku gdje će se susresti s FC Copenhagen na stadionu Parken. Međutim, uoči puta nema dobrih vijesti.

Kovačić je preskočio današnji trening kao i utakmicu za vikend protiv Evertona pa ljudi bliski klubu pišu da je Kovačić ponovno ima problema s ozljedama koje je imao i na početku sezone.

Foto: GuliverImage

Pohvale novinara

Status Matea Kovačića znat će se nakon press konferencije Pepa Guardiole. Svi ostali igrači prvaka Europe trenirali su uoči nokaut faze, izvijestio je i Tyrone Marshall.

Engleski mediji pisali su o Kovačiću: “Kada je spreman Kovačićeva klasa je očita. Odigrao je ključnu ulogu u trijumfu Cityja na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu i daje staloženost, iskustvo i kvalitetu veznom redu Cityja. On također pruža ključnu podršku Rodriju u veznom redu Manchester Cityja.”

Podsjetimo, Kovačić je ove sezone stigao u redove “Građana.” Za 30 milijuna eura došao je iz Chelsea u kojem je proveo pet godina i s kojima je uzeo Europsku ligu i Ligu prvaka.

Veliki pad hrvatskog sportaša, svi su zanijemili kad je promašio strunjaču







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.