Screenshot

‘LJUDI, ŠILJILI SU PROTIV HRVATA, NEMOJMO SE FOLIRATI’! Analitičar srpske televizije: ‘Ako ovo nije penal, ne znam što oni rade tamo u VAR-u’!?

Autor: Dnevno GIŠ

Druga Hrvatska bronca sa Svjetskih prvenstava odjeknula je u sportskom svijetu, gdje se svi i dalje pitaju kako je moguće da s dva zadnja Svjetska prvenstva imamo dva plasmana u top tri reprezentacije, uz dosta pristrano suđenje za protivnike Vatrenih u utakmici za broncu.

Sporna situacija iz 73. minute susreta, kada je Amrbat srušio Gvardiola u svom kaznenom prostoru, bio je penal za sve pa čak i za poslovno suzdržani RTS, barem što se tiče reprezentacije hrvatske.

Tako je stručni komentator Radio Televizije Srbije Rade Bogdanović uz sudskog eksperta Dejana Nedića, zaključio kako je Hrvatska bila oštećena od strane suca Abdulrahmana Al-Jassimaira, kada nije svirao evidentni penal nad Gvardiolom.

Srećom Hrvatska je pobijedila 2:1 pa ta greška nije utjecala na kranij rezultat, ali je samo pokazala velike pogreške na račun Hrvatske koje su se događale na ovom Svjetskom prvenstvu, a da ne spominjemo ne uključivanje VAR-a niti u ovoj spornoj situaciji.

Za penal i crveni

“Tek kad smo vraćali snimku vidjeli smo trzaj, ali to se u prijenosu nije vidjelo. To je gotovo, to je morao svirati, to je jasna greška. Mislim da je Amrabatov start na Gvardiolu bio ne samo za penal, nego i crveni karton”, došli su do zaključka čak i na RTS-u, a onda je Bogdanović rekao Nediću:

“Profesore, VAR je fenomenalna stvar ali ljudski faktor uvijek odlučuje o svemu. ‘Zašiljili’ su protiv Hrvata i stavili suca iz Katara da ‘šilji’ za njih, nemojmo se folirati”, rekao je Bogdanović i poentirao:




“Da su htjeli pravdu, pravog suca bi doveli. Ako ovo nije penal, ja stvarno ne znam što oni sjede u VAR-u?”

I eto na kraju Svjetskog prvenstva doživjeli smo i objektivan komentar od strane nacionalne srpske televizije, što samo pokazuje da mogu i oni biti objektivni kada to žele.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.