Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Legenda se naklonila Modriću: ‘Važno ga je imati, makar igrao samo 20 minuta’

Autor: Ivor Krapac

Luka Modrić se ove subote nada osvajanju šestog naslova u Ligi prvaka u dresu Real Madrida, a uoči finala protiv Borussije Dortmund u Londonu, hrvatskog reprezentativnog kapetana je svojim naklonom počastio Jorge Valdano, legendarni nekadašnji argentinski reprezentativac, koji je u Realu ostavio trag kao igrač i kasnije kao trener.

“Preplave me emocije svaki put kada ga vidim kako igra. Imam osjećaj da bi on nastavio jednako jako trčati i kada bi maknuli 80 tisuća gledatelja sa stadiona. Ta razina profesionalnosti je dio njegove osobnosti”, kazao je Valdano o Modriću, čiji put prati u sjajnim godinama kapetana Vatrenih u Realu.

“Modrić je jako predan nogometu i Real Madridu”, nastavio je Valdano koji se o kapetanu Vatrenih otvorio u razgovoru za španjolsku radijsku postaju Cadena SER.

 




‘Važan je za kulturu kluba’

“Za kulturu kluba je važno imati takvog tipa pa makar igrao samo 20 minuta po utakmici”, dodao je slavni nekadašnji argentinski reprezentativac pričajući o značaju koji Modrić ima za Real, s kojim bi trebao krenuti dalje i u idućoj sezoni. Podsjetimo, hrvatskom reprezentativnom kapetanu sadašnji ugovor s Realom traje do ovog ljeta, a Jorge Valdano je Modrića opisao i kroz pogled ljudi na tribinama Santiago Bernabeua.

“Ne možeš prevariti ljude. Svaki put kada pokaže koliko vrijedi na terenu, za to dobije i nagradu s obzirom na to da je pravi junak”, kazao je Valdano o tome kako na Modrića gledaju Realovi navijači.

Tajni adut Vatrenih otvoren prije Eura: ‘Puno sam napredovao na toj poziciji, na sve sam spreman’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.