Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kovačić s obitelji posjetio poznato svetište: Objavom oduševio obožavatelje

Autor: I.L.

Mateo Kovačić u sjajnoj je formi zadnjih mjesec dana. U posljednja tri ligaška susreta skupio je 225 minuta i zabio krasnu golčinu, ali nije se baš proslavio u Ligi prvaka.

Nažalost, promašio je jedanaesterac u raspucavanju za polufinale elitnog klupskog natjecanja koje su pak izborili nogometaši madridskog Reala. Sada je za vikend ponovno bio odličan u pobjedi nad Forrestom.

Budući da više nemaju europskih obaveza, Kovačić je iskoristio slobodno vrijeme te s obitelji posjetio poznato marijansko svetiše Lourdes u Francuskoj koje pohode brojni Hrvati.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)




Veliki vjernik

Kovačić nikada nije skrivao svoju vjeru. Tijekom proslave srebra 2018. s njim je cijelo vrijeme bila zastava njegove župe iz Sesveta, a prije je ispod dresa znao imati i majicu s likom Gospe.

Ove sezone Kovačić je imao problema s ozljedama te je dugo hvatao formu, ali sada je jedan od ključnih igrača stroja Pepa Guradiole te su se i kritike od strane javnosti smanjile.




Podsjetimo, Kovačić je u City došao iz Chelsea za 30 milijuna eura. U Londonu je proveo 5 godina te s klubom uzeo Europsku ligu i Ligu prvaka, a sada je na dobrom putu da prvi put osvoji i Premier ligu.

Gvardiol oduševio Engleze s legendarnom pričom: ‘Nisam imao vozačku, nisam htio nekom smetati’

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.